Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gefeliciteerd Met Je Zoontje Verjaardag

Ik wil het plezier vieren dat ik je onder mijn vrienden heb! Je blijft groeien, leren en verbazen. ‘lang zal je leven, lang zal je leven’!

Ik ben je verjaardag niet vergeten, je leeftijd wel. Felicitatie Geboorte Panda
Felicitatie Geboorte Panda
Ik wil het plezier vieren dat ik je onder mijn vrienden heb! Vanmiddag lekker taart en vanavond frietjes! Bekijk meer ideeën over verjaardag zoon, inspirerende citaten, spreuken. Door jou wordt elke dag van ons leven er een vol avontuur, nieuwe ontdekkingen en fun! Zo weet je gegarandeerd dat je een mooie verjaardagswens hebt. Deze tekst doet het natuurlijk extra goed op een mooie verjaardagskaart met een varken of biggetjes. De mooiste jaren van het leven, beginnen elk jaar opnieuw.

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige zoon.

Een heerlijk, lief mannetje is geboren. De mooiste jaren van het leven, beginnen elk jaar opnieuw. Gelukkige verjaardag aan een zoon die zo veel energie genereert in ons huis. Gefeliciteerd met je verjaardag, leuke kaart voor een jarige zoon. Een nieuw jaar, een nieuwe uitdaging.

Gefeliciteerd Met Je Zoontje Verjaardag. Ik kan niet geloven dat een jaar zo snel voorbij dit, mijn lieve zoon. Gelukkige verjaardag aan een zoon die zo veel energie genereert in ons huis. Vandaag is je verjaardag, maar ik ben degene die het viert. Vanmiddag lekker taart en vanavond frietjes!

Zo weet je gegarandeerd dat je een mooie verjaardagswens hebt. Kaart Verjaardag Te Laat Man Humor Liefs Jansje

Laat het kind schaterlachen door de verjaardagswens te beginnen met: Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Zo weet je gegarandeerd dat je een mooie verjaardagswens hebt. Kaarten Verjaardag Leeftijden 1 Hallmark

Ik ben je verjaardag niet vergeten, je leeftijd wel. Zo’n mooie en lieve kleine man, daar droomt iedere ouder van. Deze tekst doet het natuurlijk extra goed op een mooie verjaardagskaart met een varken of biggetjes.

Je bent maar een dagje ouder dan gisteren, geniet van je verjaardag!

Dit bewijst weer eens wat voor goede vriend ik ben. Ik kan niet wachten jullie mannetje te ontmoeten. Door jou wordt elke dag van ons leven er een vol avontuur, nieuwe ontdekkingen en fun! Gefeliciteerd met je verjaardag, leuke kaart voor een jarige zoon. Een nieuw jaar, een nieuwe uitdaging. Gelukkige verjaardag aan een zoon die zo veel energie genereert in ons huis. Ik kan niet geloven dat een jaar zo snel voorbij dit, mijn lieve zoon.

Zo weet je gegarandeerd dat je een mooie verjaardagswens hebt. Proficiat Met Je Verjaardag Gefeliciteerd Liefs Jansje Wenskaart

Maak er een mooie dag van, je hebt al vaak genoeg kunnen oefenen. Dit bewijst weer eens wat voor goede vriend ik ben. Zo’n mooie en lieve kleine man, daar droomt iedere ouder van.

‘lang zal je leven, lang zal je leven’! Kaarten Verjaardag Leeftijden 1 Hallmark

Zo weet je gegarandeerd dat je een mooie verjaardagswens hebt.

Deze tekst doet het natuurlijk extra goed op een mooie verjaardagskaart met een varken of biggetjes. Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Home Facebook

Dit bewijst weer eens wat voor goede vriend ik ben. Felicitatie voor de verjaardag van je zoon. Ik ben je verjaardag niet vergeten, je leeftijd wel.


Post a Comment for "Gefeliciteerd Met Je Zoontje Verjaardag"