Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gefeliciteerd Met De Geboorte Van Jullie Dochter Tekst

Met alle zorg en liefde omgeven. Jullie dag kon niet meer stuk, twee mooie kinderen: Gefeliciteerd met jullie kleine meisje! Hoera, jullie kleine prinses is geboren!

Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon! Dochter
Dochter
Heel veel goeds en liefs toegewenst voor jullie allemaal. Proficiat met de geboorte van een gezonde dochter. Een prinsesje in een wiegje, Lakentjes wassen een flesje opwarmen nog wat onwennig dat lijfje omarmen ook troostende woordjes. 05/01/2021 · gefeliciteerd met de geboorte van je dochter. Op deze pagina vind je daarom ter inspiratie meer dan 35 korte, mooie “gefeliciteerd met jullie dochter” teksten en gedichtjes om de kersverse ouders met een mooie tekst te feliciteren met de geboorte van hun dochter. Geboren om voor altijd lief te hebben. Kwetsbaar en klein, iets waar jullie heel trots op kunnen zijn! Zo’n mooie en lieve kleine man, daar droomt iedere ouder van. Herzlichen glückwunsch zur geburt eures sohnes/eurer tochter!

Felicitatie voor geboorte in het fries.

Een kleine meid zo teer en fijn een prachtige dochter om trots op te zijn geboren om voor altijd lief te hebben. We hopen dat alles goed is gegaan en wensen jullie heel veel geluk samen. Op deze pagina vind je daarom ter inspiratie meer dan 35 korte, mooie “gefeliciteerd met jullie dochter” teksten en gedichtjes om de kersverse ouders met een mooie tekst te feliciteren met de geboorte van hun dochter. Lakentjes wassen een flesje opwarmen nog wat onwennig dat lijfje omarmen ook troostende woordjes. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige zoon. Felicitatie voor geboorte in het fries. 05/01/2021 · gefeliciteerd met de geboorte van je dochter.

Gefeliciteerd Met De Geboorte Van Jullie Dochter Tekst. “een broertje/zusje voor henk, gefeliciteerd!”. Jullie dag kon niet meer stuk, twee mooie kinderen: Ik wens jullie en de rest van het gezin het allerbeste toe. Hoera, jullie kleine prinses is geboren! Kwetsbaar en klein, iets waar jullie heel trots op kunnen zijn!

Een prinsesje in een wiegje, Gefeliciteerd Met De Geboorte Van Jullie Zoon Kaart 65502519

Op deze pagina vind je daarom ter inspiratie meer dan 35 korte, mooie “gefeliciteerd met jullie dochter” teksten en gedichtjes om de kersverse ouders met een mooie tekst te feliciteren met de geboorte van hun dochter. Jullie dag kon niet meer stuk, twee mooie kinderen:

Een kleine man, een prachtig nieuw leven. Tekst Felicitatie Geboorte Felicitatie Teksten Geboorte Tekst Nl

21/07/2021 · 1+1=3 hoera, … is geboren.

Heel veel goeds en liefs toegewenst voor jullie allemaal.

Ik wens jullie en de rest van het gezin het allerbeste toe. Het bedenken van een leuke, mooie en vooral originele geboorte felicitatie is niet voor iedereen even makkelijk. Op deze pagina vind je daarom ter inspiratie meer dan 35 korte, mooie “gefeliciteerd met jullie dochter” teksten en gedichtjes om de kersverse ouders met een mooie tekst te feliciteren met de geboorte van hun dochter. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe. 15/07/2021 · van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter.

Zo’n mooie en lieve kleine man, daar droomt iedere ouder van. 1

“een broertje/zusje voor henk, gefeliciteerd!”.

Gefeliciteerd met de komst van jullie jongetje/meisje! Kaarten Geboorte Dochter Hallmark Geboorte Gefeliciteerd Baby Gedichten

Gefeliciteerd met de komst van jullie jongetje/meisje!

21/07/2021 · 1+1=3 hoera, … is geboren. Geboortekaart Dochter Meisje

Een prinsesje in een wiegje, “een broertje/zusje voor henk, gefeliciteerd!”. Gefeliciteerd met jullie kleine meisje!


Post a Comment for "Gefeliciteerd Met De Geboorte Van Jullie Dochter Tekst"