Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gefeliciteerd Met Geboorte Dochter

We zouden niet gelukkiger voor jullie kunnen zijn. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe. Geluk zit in een klein rompertje!

Een geboorte felicitatie gedicht / gedichtje kan een warm welkom zijn voor de kleine baby, of althans voor de ouder(s) dan. 1
1
De geboorte van een zoon/kleinzoon of dochter/kleindochter, van bijvoorbeeld een vriend, vriendin, collega of familielid. Als de ouders in kwestie bijvoorbeeld al kinderen hebben is het leuk om iets te schrijven als: 29/04/2020 · tekst geboorte dochter 1: Als ouders van een prachtige dochter gaat jullie leven gevuld worden met spanning en mooie dingen. Lieve woorden en felicitaties voor de geboorte van een kind/baby; Een dochter waar jullie heel trots op kunnen zijn!

Een dochter waarin je zo veel zal herkennen.

Een dochter een groot geschenk. “een broertje/zusje voor henk, gefeliciteerd!”. Ik hoop dat ze jaren zoetheid, lieve knuffels en veel geluk brengt. Geboren om voor altijd van te houden! De geboorte van een dochter is een bijzondere gebeurtenis. Geniet van jullie zoontje, dat jullie is gegeven. Om te koesteren en te verwennen. Proficiat met de geboorte van jullie zoon. Wanneer een familielid, vriend, vriendin, collega of kennis een meisje heeft gekregen dan is het voor de ouders altijd leuk om geboortekaarten of whatsapps te ontvangen met leuke en lieve geboorte felicitaties.

Gefeliciteerd Met Geboorte Dochter. Met z’n drieën kan het niet meer stuk, we wensen jullie veel geluk. We zouden niet gelukkiger voor jullie kunnen zijn. Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon! Een dochter waarin je zo veel zal herkennen.

Geboren om voor altijd van te houden! gefeliciteerd geboorte dochter
. De geboorte van een zoon/kleinzoon of dochter/kleindochter, van bijvoorbeeld een vriend, vriendin, collega of familielid. Ook al is het nog klein. Een geboorte felicitatie gedicht / gedichtje kan een warm welkom zijn voor de kleine baby, of althans voor de ouder(s) dan. Een kleine meid zo teer en fijn een prachtige dochter om trots op te zijn geboren om voor altijd lief te hebben. Gefeliciteerd met jullie kleine meisje!

Met z’n drieën kan het niet meer stuk, we wensen jullie veel geluk. Gefeliciteerd Met Je Dochter Kaarten Online Sturen

Een prinsesje in een wiegje,

17/04/2019 · gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Geboorte Dochter Sokjes

Geluk zit in een klein rompertje! “een broertje/zusje voor henk, gefeliciteerd!”. De geboorte van een dochter is een bijzondere gebeurtenis.

Proficiat met de geboorte van een gezonde dochter.

Met z’n drieën kan het niet meer stuk, we wensen jullie veel geluk. 17/04/2019 · gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Proficiat met de geboorte van jullie zoon. Als het het eerste kind is, dan kun je die tekst natuurlijk niet gebruiken. Hoera, jullie kleine prinses is geboren!

Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe. Wenskaart Felicitatie Geboorte Dochter D4146 95 Knutselkraam Com

Gefeliciteerd met jullie mooie jochie. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter/zoon. Geluk zit in een klein rompertje!

Wie raakt nu niet ontroerd, bij het zien van nieuw leven. Gefeliciteerd Met Je Dochter Kaarten Online Sturen

De geboorte van een zoon/kleinzoon of dochter/kleindochter, van bijvoorbeeld een vriend, vriendin, collega of familielid.

Geniet van jullie zoontje, dat jullie is gegeven. Geboortewensen Feliciteren Met Geboorte Het Gezinsleven

Geniet van jullie zoontje, dat jullie is gegeven. Lieve woorden en felicitaties voor de geboorte van een kind/baby; Met z’n drieën kan het niet meer stuk, we wensen jullie veel geluk.


Post a Comment for "Gefeliciteerd Met Geboorte Dochter"