Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gefeliciteerd Geboorte Dochter

Bij een geboorte zijn er meerdere situaties denkbaar. Felicitatie voor geboorte in het fries. Gefeliciteerd met jullie mooie jochie. Als de ouders in kwestie bijvoorbeeld al kinderen hebben is het leuk om iets te schrijven als:

Geboren om voor altijd van te houden! Een Dochter Gefeliciteerd Snelwenskaart Nl
Een Dochter Gefeliciteerd Snelwenskaart Nl
Als ouders van een prachtige dochter gaat jullie leven gevuld worden met spanning en mooie dingen. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe. 1+1=3 hoera, … is geboren. We hopen dat alles goed is gegaan en wensen jullie heel veel geluk samen. Ook leuk om te lezen:

Als ouders van een prachtige dochter gaat jullie leven gevuld worden met spanning en mooie dingen.

Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon/dochter! 21/07/2021 · heel veel geluk met jullie kleine uk! 17/04/2019 · gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Gefeliciteerd met jullie kleine meisje! We hopen dat alles goed is gegaan en wensen jullie heel veel geluk samen. Hoera, jullie kleine prinses is geboren! Dankzij jou regent het hartjes, welkom op de wereld! Bij een geboorte zijn er meerdere situaties denkbaar.

Gefeliciteerd Geboorte Dochter. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter/zoon. Geboren om voor altijd van te houden! 21/07/2021 · heel veel geluk met jullie kleine uk! 15/07/2021 · van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Gefeliciteerd met jullie mooie jochie. Proficiat met de geboorte van een gezonde dochter.

15/07/2021 · van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Felicitatie Geboorte Zoon Met Regenboog En Stipjes

Als de ouders in kwestie bijvoorbeeld al kinderen hebben is het leuk om iets te schrijven als:

Hoera, jullie kleine prinses is geboren! Kaart Gefeliciteerd Geboorte Meisje Samuel Advies

Dankzij jou regent het hartjes, welkom op de wereld! Als het het eerste kind is, dan kun je die tekst natuurlijk niet gebruiken.

Geluk zit in een klein rompertje!

Geboren om voor altijd van te houden! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon/dochter! We zouden niet gelukkiger voor jullie kunnen zijn. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe. Als de ouders in kwestie bijvoorbeeld al kinderen hebben is het leuk om iets te schrijven als: Met z’n drieën kan het niet meer stuk, we wensen jullie veel geluk. Bij een geboorte zijn er meerdere situaties denkbaar. Proficiat met de geboorte van jullie zoon. Hoera, jullie kleine prinses is geboren!

We hopen dat alles goed is gegaan en wensen jullie heel veel geluk samen. Teksten Geboorte Leuke Geboortewensen En Geboorte Felicitiaties Greetz

Als het het eerste kind is, dan kun je die tekst natuurlijk niet gebruiken.

Groot aanbod van goedkope geboortekaartjes online in allerlei stijlen. Tekst Felicitatie Geboorte Felicitatie Teksten Geboorte Tekst Nl

Als de ouders in kwestie bijvoorbeeld al kinderen hebben is het leuk om iets te schrijven als: De geboorte van een zoon/kleinzoon of dochter/kleindochter, van bijvoorbeeld een vriend, vriendin, collega of familielid.

Gefeliciteerd met jullie kleine meisje! Leuke Felicitatie Geboorteteksten

Gefeliciteerd met jullie mooie jochie. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon/dochter! Gefeliciteerd met jullie kleine meisje!


Post a Comment for "Gefeliciteerd Geboorte Dochter"